Blogimme vietti hiukan talviuntaan, mutta lukupiirimme sen sijaan ei!

Joulukuun kokoontuminen oli poikkeuksellisesti ryhmämme vetäjän kodissa (kiitosta vaan!) samalla pipareita ja jouluisia herkkuja nautiskellen. Mangopuun alla oli luettu ja lukemisen alla. Oli muuten hyvä kirja. Suosittelemme. Seuraavaksi siirryimme Nenäpäivään.

Kun joulu oli juhlittu poies niin rimmailimme Nenäpäivää. Oli se niin hauska, mutta toisaalta taas niin vähän säälittäväkin päähahmo. Kuinka usein meidänkin pitäisi kysyä toinen toisiltamme: "Hei, onks kaikki hyvin?" 

Helmikuun tapaamisen aiheena oli naapurikunnan Aila  Meriluoto päiväkirjoineen ja muisteluiksineen. Oli luettu päiväkirjoja ja Panu Rajalan Hullunrohkeaa ja lasinkirkasta sekä Peter Peteriä. Vietimme samalla Helinän nimipäivää ja saimme kutsun taas kotipiiriin, Tuomaalan kartanoon. Kiitos suurensuuri Helinälle hienosta illasta!

Kirjavinkkari on tulossa 16.3.2011 klo 17.30 Joroisten kirjastoon. Tähän ovat tervetulleita muutkin kuin lukupiirimme jäsenet! 

Seuraavaksi luemme Martti Issakaisen matkakirjaa Jaakon tiellä. Se on sananmukaisesti matkakertomus, jonka Martti  Issakainen (on muuten taas lähialueelta, Heinävedeltä  ) kirjoitti jalkoihinsa ja päiväkirjaansa kävellessään Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreittiä yli 800 kilometriä. Jos vaikka Martin  saisimme kirjastolle käymään, niin silloin pitäisimme kaikille kuntalaisille avoimen lukupiiri-illan.